Zo werkt het

Voor cursisten

Ben je ook altijd op zoek naar modellen? Acuive helpt je hierbij met onze modellendatabase. Als cursist van Acuive heb je gratis toegang en zo kun je snel in contact komen met modellen bij je in de buurt.

Als examenkandidaat neem je zelf contact op met het model en neem je de details met hem/haar door. Ook beoordeel je zelf of het model geschikt is voor het examen. Het model kan dit zelf niet beoordelen.

Spreek van te voren goed af samen of je bijvoorbeeld reiskosten wilt vergoeden. De school staat hier buiten.

Nadat je je hebt geregistreerd krijg je toegang tot de modellenpagina. Daar kun je zien wie beschikbaar is voor schoonheidsbehandeling, voetverzorging of beide. Via e-mail of telefoon kun je vervolgens in contact komen en iets afspreken.

Voor modellen

Onze cursisten zijn altijd op zoek naar modellen om de theorie in praktijk te brengen. Voor jou dé kans om een gratis schoonheids-behandeling of voetverzorging te ontvangen en tegelijkertijd onze cursisten verder te helpen. 

Als je bent ingeschreven, komen je gegevens samen met andere modellen op een afgeschermde pagina te staan op onze website. Alleen onze cursisten hebben toegang tot deze pagina. Zij kunnen vervolgens contact met je opnemen (via mobiel of e-mail – dat bepaal jij zelf) om iets af te spreken.

Als je jezelf niet meer beschikbaar wilt stellen, kun je op elk moment je gegevens aanpassen of je account deactiveren.